söndag 19 september 2010

Politik

Jag känner starkt hat mot SD. Varför finns SD? Varför kom SD in i Riksdagen? VARFÖR? Många säger att de har bra åsikter, men på något jävligt sätt lyckas de smyga in det här med invandringen i det mesta. Som att stoppa våldtäkter t.ex. Det är män som våldtar(i de flesta fallen) så därför ska vi stoppa invandringen? Är det inte lika bra att skicka ut alla män isåfall? Det hör inte ihop liksom.

Enligt SD:s skitstatistik är de flesta som våldtar invandrare. Det gäller då anmälda våldtäkter. Men man måste tänka på hur många oanmälda våldtäkter vi har i landet också.

Enligt Katarina Wennstam, författare för boken En riktigt våldtäktsman, så anmäler kvinnorna oftast inte männen för att de kan vara någon de känner eller att de helt enkelt inte vågar för att de kanske var för full osv. Jag tror på denna Katarina. Hon har gjort flera undersökningar, pratat med våldtäktsmän, våldtäktsoffer, poliser och de flesta som är inblandade inom just de ämnet. Och enligt resultatet av alla undersökningarna är de flesta våldtäkter på svenska kvinnor utförda av någon som offret känner eller är bekant med. Och ja, det flesta våldtäktsmännen är RENA SVENSKAR!

Inga kommentarer: